Samekniven

Gi en gave til en som liker å være ute


Skal du i konfirmasjon eller bryllup og ønsker å gi en spesiell gave til noen som liker å være ute? En original gave som gir glede og kan brukes år etter år. Kanskje du har en god turvenn som fortjener en ekstra oppmerksomhet? Da har du kommet til rett plass.

Vi fører et bredt utvalg av egenproduserte Strømeng samekniver, i tillegg til praktiske og holdbare produkter i tre og skinn fra velkjente produsenter, som alle er spennende gaver og flotte tilskudd til tursekken.

Den ekte samekniven fra Knivsmed Strømeng

I samisk kultur er kniven en naturlig gave å gi ved blant annet barnedåp, bryllup, konfirmasjon og andre spesielle anledninger. Å gi en samekniv er et tegn på tillit, og en omtenksom gave å gi til noen som bruker mye tid ute i naturen. Med sine mange bruksområder blir den raskt en fast følgesvenn på enhver tur, enten det er på jakt- eller fisketur, på hytta eller bare en rask tur i fjellet.

Hvis du ønsker å sette et ekstra personlig preg på kniven, kan vi inngravere både bladet og slira, og kniven kan leveres i en flott gaveeske, dersom du ønsker det.

Du kan lese mer om samekniven som gave her.

Turutstyr som tåler regelmessig bruk i alle typer vær

Ingenting er bedre enn bålkaffe når man er på tur. Da er det fint å ha med seg kaffe i en kaffepose laget av naturgarvet reinskinn. Skinnet slipper ut fuktigheten, samtidig som det sørger for at kaffen beholder sin gode aroma og holder seg over lang tid.

Se pris og bilde av kaffeposen i vår nettbutikk.

Kaffen kan du ha i en kopp laget av ekte lapplandsbjørk. Koppen har en avrundet bunn som gjør den perfekt for bruk utendørs, da den ikke velter selv om den står på ujevn grunn. Designet på koppen er over 130 år gammelt og ble utviklet her i Karasjok.

Dersom du vil ha en liten en etter måltidet, kan du ha dette i en snapskopp i lapplandsbjørk. Koppen er liten, solid og kan enkelt tas med på tur, uten at det tar opp plass i ryggsekken. Alle koppene i vårt sortiment er behandlet i kokt linolje og vi kan garantere at koppene ikke sprekker.

Se vårt utvalg trekopper og snapskopper i nettbutikken.

Alle produktene kan inngraveres

Inngravering er fin måte å skape et ekstra personlig preg, samtidig som du viser at du har lagt en tanke bak gaven. Alle produktene i vårt sortiment kan inngraveres med den teksten du ønsker, for eksempel navn, dato eller firmalogo. På sameknivene er det mulig å inngravere både slira og bladet, dersom du ønsker det. Kjøper du produkter i vår nettbutikk er inngravering inkludert i prisen.

Skal du kjøpe gave til dine ansatte?

Flere bedrifter ønsker å kjøpe gaver til sine ansatte og kunder, som er litt spesielle og som faktisk blir brukt. Da kan både samekniver og turutstyr være fine alternativer. Skal du kjøpe samekniv som firmagave anbefaler vi kniver i enten fem eller sju tommer. Vi har firmarabatt. Kjøper du flere kniver så får du rabatt på prisen.

Finn mer informasjon om firmagaver her.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven

Knivsmed Strømeng har produsert samekniver i seks generasjoner, og har bred erfaring og høy kunnskap om samekniver. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven for anledningen.

Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema, ring oss på telefon 78 46 71 05 eller ta turen innom våre hyggelige lokaler sentralt i Karasjok.