Våre tjenester

Firmagave

Samekniven er ikke bare et universalverktøy. Som gave symboliserer den noe helt spesielt. Den er et symbol på tillit og dette er noe som står sentralt innenfor samekulturen. Å gi en samekniv i firmagave kan være svært ærefullt, og kan knytte firmaet enda tettere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger ideer eller tips til firmagave, eller besøk vår nettbutikk for å se vårt sortiment!

Personlig inngravering

Blant samene er kniven en naturlig gave. Den gis blant annet ved barnedåp, bryllup, konfirmasjon og jubileum, men også ved andre spesielle anledninger. Dersom du ønsker å gi en samekniv i firmagave, er det mulig å inngravere firmalogo. Det er også mulig å gravere mottakerens navn på knivbladet eller slira. Vi har lang erfaring med samekniver og vi kan hjelpe deg med å velge rett.

Rabatt ved kjøp av firmagaver

Besøk nettbutikken vår for å se det store utvalget av samekniver og firmagaver!

Samekniven leveres i en tilhørende slire og om ønskelig i en flott gaveeske. Denne gaven er en garantert suksess og dine medarbeidere eller gode kunder vil sette stor pris på en slik gave. Etter vår erfaring anbefaler vi firmagavekniver i størrelsene 5» eller 7». Vi gir også firmagaverabatter. Jo flere du bestiller, jo større rabatt kan du få!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi gaver til ditt firma!