Tjenester

Firmagave

Samekniven er ikke bare et universalverktøy. Som gave symboliserer den noe helt spesielt. Den er et symbol på tillit og dette er noe som står sentralt innenfor samekulturen. Å gi en samekniv i firmagave kan være svært ærefullt, og kan knytte firmaet enda tettere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger ideer eller tips til firmagave, eller besøk vår nettbutikk for å se vårt sortiment!

Personlig inngravering

Blant samene er kniven en naturlig gave. Den gis blant annet ved barnedåp, bryllup, konfirmasjon og jubileum, men også ved andre spesielle anledninger. Dersom du ønsker å gi en samekniv i firmagave, er det mulig å inngravere firmalogo. Det er også mulig å gravere mottakerens navn på knivbladet eller slira. Vi har lang erfaring med samekniver og vi kan hjelpe deg med å velge rett.

Rabatt ved kjøp av firmagaver

Besøk nettbutikken vår for å se det store utvalget av samekniver og firmagaver! ↗

Samekniven leveres i en tilhørende slire og om ønskelig i en flott gaveeske. Denne gaven er en garantert suksess og dine medarbeidere eller gode kunder vil sette stor pris på en slik gave. Etter vår erfaring anbefaler vi firmagavekniver i størrelsene 5» eller 7». Vi gir også firmagaverabatter. Jo flere du bestiller, jo større rabatt kan du få!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi gaver til ditt firma!