Aktuelt


Samekniven

Slik tar du vare på samekniven din

For at kniven skal fungere optimalt i mange år framover, er det både lurt og viktig å ta godt vare på den, for å forhindre skader og rust på bladet eller at slira blir ødelagt. Her kan du lese nyttige tips til hvordan du tar vare på samekniven din.

Samekniven

Gi en gave til en som liker å være ute

Skal du i konfirmasjon eller bryllup og ønsker å gi en spesiell gave til noen som liker å være ute? Kanskje du har en god turvenn som fortjener en ekstra oppmerksomhet? Da har du kommet til rett plass.

Samekniven

Den ekte samekniven: den eneste kniven du trenger

Samekniven har dype røtter i samisk kultur, og er fortsatt et viktig bruksverktøy for de fleste samer. Kniven har mange bruksområder, og har i senere tid også blitt et fast følge for folk som bruker mye tid utendørs, enten på tur, jakt eller fiske.

Produkter

Bærekraftige og praktiske produkter fra Knivsmed Strømeng

Alle produktene i vårt sortiment er bærekraftige og praktiske bruksobjekter. De er et godt tilskudd til tursekken, og vil gi mye glede i mange år framover. Produktene er produsert med et fokus på miljø og bærekraftig produksjon, samtidig som de skal vare lenge.

Produkter

Biekso er tilbake!

Hvis du spør den litt eldre generasjonen om de kjenner til biekso, så er det stor sjanse for at de vet hva du snakker om. Fornuftige og gode sko, som tåler både vær, vind og glatte veier. Nå ser vi at denne trenden er på vei tilbake.

Samekniven

Samekniven – gaven som varer i generasjoner

Sameknivens utforming sørget for at den kunne bli brukt til det meste – fra slakt, flåing og matproduksjon, til bearbeiding av trevirke og som våpen. For mange samer er kniven et like viktig verktøy i dag, som for hundre år siden.