Turutstyr


Strømengfamilien har i mange år drevet med videresalg av turutstyr. Etter mange års erfaring har vi opparbeidet bred og dyp kunnskap om hva slags materialer som egner seg til hardt vær og vind. Dette har vi gjort for at du som kunde kan få det beste utstyret. La oss i Strømengfamilien hjelpe deg med å finne det beste turutstyret for deg!

Kaffeposer av reinskinn

Kaffepose av reinskinn med inngravering
Kaffeposene produsert av Kero blir laget av naturgarvet reinskinn. Dette er bevart fra den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukesvis i fjellet. Grunnen til at det blir så godt bevart, er at kaffeposen er naturgarvet. Dette betyr at den slipper ut fuktighet, men beholder aromaen, som er svært viktig for at kaffen skal være like god etter lang tid.

Trekopp med urdesign

Turkopp i tre
Turkoppene vi får produsert, lages av ekte lapplandsbjørk. Koppene er spesialbehandlet i kokt linolje, slik at de får den fine, glansfulle fargen. Koppmodellen er utviklet i Karasjok for over 130 år siden, og vi har valgt å bevare dette urgamle designet. Koppen er spesiell ved at den er avrundet i bunnen for å ikke velte, slik at den er best egnet for bruk i naturen.
Merk! Midlertidig utsolgt!

Snapskopp

Snapskopp i tre

Også laget av bjørk – behandlet slik at den tåler «en støyt».
En liten snapskopp er lett å ha med seg i sekken eller i lomma på tur. Dette er en gave som er fin å gi til din turkamerat.
Merk! Midlertidig utsolgt!