Turutstyr

To personer ved baal i skogen

Strømengfamilien har i mange år drevet med videresalg av turutstyr. Etter mange års erfaring har vi opparbeidet bred og dyp kunnskap om hva slags materialer som egner seg til hardt vær og vind. Dette har vi gjort for at du som kunde kan få det beste utstyret. La oss i Strømengfamilien hjelpe deg med å finne det beste turutstyret for deg!

Kaffeposer av reinskinn

Våre kaffeposer blir laget av naturgarvet reinskinn. Dette er bevart fra den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukesvis i fjellet. Grunnen til at det blir så godt bevart, er at kaffeposen er naturgarvet. Dette betyr at den slipper ut fuktighet, men beholder aromaen, som er svært viktig for at kaffen skal være like god etter lang tid.

Trekopp med urdesign

Turkoppene vi får produsert, lages av ekte lapplandsbjørk. Koppene er spesialbehandlet i kokt linolje, slik at de får den fine, glansfulle fargen. Koppmodellen er utviklet i Karasjok for over 130 år siden, og vi har valgt å bevare dette urgamle designet. Koppen er spesiell ved at den er avrundet i bunnen for å ikke velte, slik at den er best egnet for bruk i naturen.

Snapskopp av lapplandsbjørk

En liten snapskopp er lett å ha med seg i sekken eller i lomma på tur. Snapskoppen vi får produsert er også laget av lapplandsbjørk, slik at den kan tåle en "støyt". Dette er en gave som er fin å gi til din turkamerat.

 

Besøk vår nettbutikk for å se og bestille vårt sortiment av turutstyr, kaffeposer, turkopp og snapsglass.

Kaffeposer

Kaffepose i skinn, trekopp og kaffe

Våre kaffeposer lages av naturgarvet reinskinn. Dette er den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukevis i fjellet (kaffeposen slipper ut fuktighet men beholder aromaen).

Gå til nettbutikken

Trekopp

Trekopp med kaffe i

Laget av ekte Lapplandsbjørk, spesialbehandlet i kokt linolje og med en hank som faller godt i hånden. En koppmodell som er utviklet i Karasjok for over for 130 år siden. Det spesielle med koppen er at den er avrundet i bunnen for bruk i naturen.
Den velter ikke.

Gå til nettbutikken

Snapskopp

Liten trekopp med snor

Også laget av bjørk - behandlet slik at den tåler "en støyt".

Gå til nettbutikken