Turutstyr

To personer ved baal i skogen

Strømengfamilien har i mange år drevet med produksjon av turutstyr. Etter mange års erfaring har vi opparbeidet bred og dyp kunnskap om hva slags materialer som egner seg til hardt vær og vind. Dette har vi gjort for at du som kunde kan få det beste utstyret. La oss i Strømengfamilien hjelpe deg med å finne det beste turutstyret for deg! Trykk her for å se vårt sortiment av turutstyr!

Kaffeposer av reinskinn


Våre kaffeposer blir laget av naturgarvet reinskinn. Dette er bevart fra den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukesvis i fjellet. Grunnen til at det blir så godt bevart, er at kaffeposen er porøs. Dette betyr at den slipper ut fuktighet, men beholder aromaen, som er svært viktig for at kaffen skal være like god etter lang tid. Besøk vår nettbutikk for å bestille kaffeposer.

Trekopp med urdesign


Turkoppen vi produserer, lages av ekte lapplandsbjørk. Bjørken er spesialbehandlet i kokt linolje, slik at den får den fine, glansfulle fargen. Koppmodellen er utviklet i Karasjok for over 130 år siden, og vi har valgt å bevare dette urgamle designet. Koppen er spesiell ved at den er avrundet i bunnen for å ikke velte, slik at den er best egnet for bruk i naturen. Besøk nettbutikken vår for å se turkoppen vi selger!

Snapskopp av lapplandsbjørk


En liten snapskopp er lett å ha med seg i sekken eller i lomma på tur. Snapskoppen vi produserer er også laget av lapplandsbjørk, slik at den kan tåle en "støyt". Dette er en gave som er fin å gi til din turkamerat. Trykk her for å bestille snapsglass fra Knivsmed Strømeng!Kaffeposer

Kaffepose i skinn, trekopp og kaffe

Våre kaffeposer lages av naturgarvet reinskinn. Dette er den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukevis i fjellet (kaffeposen slipper ut fuktighet men beholder aromaen).

Ta kontakt for spørsmål om kaffeposer


Trekopp

Trekopp med kaffe i

Laget av ekte Lapplandsbjørk, spesialbehandlet i kokt linolje og med en hank som faller godt i hånden. En koppmodell som er utviklet i Karasjok for over for 130 år siden. Det spesielle med koppen er at den er avrundet i bunnen for bruk i naturen.
Den velter ikke.


Knapp som leder til nettbutikk
Snapskopp

Liten trekopp med snor

Også laget av bjørk - behandlet slik at den tåler "en støyt".
Knapp som leder til nettbutikk