Turutstyr


Har du glemt - ja vi spør igjen - har du glemt hvordan det gikk på siste jaktdag eller kaffepausen ved ørretvannet… ? Når kaffeposen var snudd og strødd utover i sekken, og plastkoppen bare smakte ondt. Hvor du lovte "dyrt og hellig" at nå skulle tursekken få en virkelig gjennomgang med skikkelig utstyr. La Knivsmed Strømeng hjelpe deg…

En vellykket tur avhenger av så mangt. Først og fremst godt vær og vellykket resultat, om det er storørreten fra elva, eller rypene fra fjellvidda. Naturligvis glemmer ingen av oss dagen da "alt klaffet", men tenk deg tilbake til ditt eget uteliv - hva husker du egentlig….? Naturligvis den store fisken, eller elgoksen som kom ruslende rett inn på din post. Jo da. Vi kjenner til akkurat det alle sammen. Men er det ikke stundene med venner ved et godt kaffebål, den gloheite kaffen og den løse praten vi først og fremst forbinder med en vellykket tur.…? Hvor godt er det ikke å slå seg ned ved bålet, åpne sekken og finne frem utstyret som har fulgt deg på tur etter tur. Fyll kjelen med kaffe fra posen i naturgarvet reinskinn, som holder den gode smaken av kaffen tur etter tur. Finn frem den solide trekoppen, med hank som passer akkurat. Med smak fra hundrevis av jakt- og fisketurer.

Vi hos Knivsmed Strømeng har valgt akkurat det beste utstyret for deg….!


Kaffeposer

Våre kaffeposer lages av naturgarvet reinskinn. Dette er den urgamle samiske måten å bevare kaffens gode lukt og smak i ukevis i fjellet (kaffeposen slipper ut fuktighet men beholder aromaen).

Ta kontakt for spørsmål om kaffeposer


Trekopp

Laget av ekte Lapplandsbjørk, spesialbehandlet i kokt linolje og med en hank som faller godt i hånden. En koppmodell som er utviklet i Karasjok for over for 130 år siden. Det spesielle med koppen er at den er avrundet i bunnen for bruk i naturen.
Den velter ikke.


Snapskopp

Også laget av bjørk - behandlet slik at den tåler "en støyt".