Firmagave

Tradisjonell samekniv i gaveboksEn gave med et spesielt budskap

SamekniSamekniven er ikke bare et universalverktøy. Som gave symboliserer den noe helt spesielt. Den er et symbol på tillit og dette er noe som står sentralt innenfor samekulturen. Å gi en samekniv i firmagave kan være svært ærefullt, og kan knytte firmaet enda tettere. Ta kontakt med oss dersom du trenger ideer eller tips til firmagave eller besøk vår nettbutikk for å se vårt sortiment!

Personlig inngravering


Blant samene er kniven en naturlig gave. Den gis både til konfirmanter, men også ved andre spesielle anledninger. Dersom du ønsker å gi en samekniv i firmagave, er det mulig å inngravere firmalogo. Det er også mulig å gravere mottakerens navn på knivbladet eller slira. Vi har lang erfaring med samekniver og vi kan hjelpe deg med å velge rett.

Rabatt ved kjøp av firmagaver


Samekniven leveres i en tilhørende slire og en flott gaveeske. Denne gaven er en garantert suksess, og dine medarbeidere vil sette stor pris på en slik gave. Etter vår erfaring anbefaler vi firmagavekniver i størrelsene 5'' eller 7''. Vi gir også firmagaverabatter. Jo flere du bestiller, jo større rabatt kan du få! Ta kontakt med oss dersom du ønsker å gi gaver til ditt firma!

Besøk nettbutikken vår for å se det store utvalget av samekniver og firmagaver!