Kero sko og biekso


Vi har valgt å konsentrere all vår virksomhet om knivproduksjon. Men gjennom samarbeid tilbys det norske marked andre nyttige og velprøvde produkter fra sameland og Nordkalotten. Med omhu er leverandører blitt valgt – en av dem er Kero i Sverige. De unike Kero sko og biekso er med i vårt sortiment sammen med andre skinnprodukter.

Kero sko art.nr. 172
Art.nr. 172

Kero AB ble grunnlagt i 1929 og befinner seg i Pajala i Nord-Sverige. All produksjon og tilvirkning bygger på det kjente Kero-læret med dets unike egenskaper.

I år fører vi følgende modeller: Art. 172 og 121.
Tilgjengelige farger for art. 172 er brun, antikkbrun og sort. For art. 121 er tilgjengelige farger brun og antikkbrun.
MERK! Grunnet redusert tilgang fra produsent, har vi kun et begrenset utvalg av mindre størrelser (str. 35 og mindre) på lager.

Skaftehøyder og størrelser på bieksoene finner du her:

Skotabell Kero ↗

Vi har i flere år samarbeidet med Kero i Nord-Sverige, som står for sko- og biekso-utvalget i nettbutikken vår. Materialet som blir brukt i produksjonen av sko og biekso er Kero-læret, som har unike egenskaper.

Unike materialegenskaper

Kero-læret er kjent for sine egenskaper og fordeler ved kulde og lang bruk. Læret puster godt, absorberer fukt og er naturgarvet. Dette er forklaringen på at man opplever en behagelig komfort i skoene som produseres av Keros lær. Det er i tillegg svært nyttig å bruke naturgarvet lær dersom du har kromallergi, ettersom det meste av annet lær inneholder krom.

Skoen tilpasser seg din fot

Naturgarvet lær er et materiale som lett endrer form. Det innebærer at læret i skoen tilpasser seg etter fotens form og er bekvem fra første stund. Man opplever ingen innestengthet, ikke engang etter en lang dag innomhus eller i varmt klima. Skoene er også foret med naturgarvet lær, som gjør at effekten blir dobbeltvirkende. Kulda holdes utenfor skoen når det er kaldt, og varmen utveksles slik at det ikke er uutholdelig varmt når man er inne. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om sko eller biekso!

Vedlikeholdsråd

For at skoene skal kunne brukes i mange år, er det viktig å ta vare på materialene. Skoene burde behandles minst to ganger i året med skinnsmøring som er anbefalt ved bruk på sko og biekso. Ta kontakt med oss dersom du trenger flere tips og råd om smøring eller vedlikehold.

Litt info om lær og skovett:

Lær og fotbeskyttelse
Hva gjør Kero-læret bedre enn mange andres? Jo, det puster bedre, absorberer fukt og er naturgarvet. Dette er forklaringen på at man opplever en behagelig komfort i sko produsert av Keros lær. Du som har kromallergi har stor nytte av naturgarvet lær, ettersom det meste av annet lær inneholder krom.

Råd om hvordan du behandler skoene slik at de skal holde seg pene lengst mulig finner du ved å klikke på linken under:
Behandling av skoene ↗